Geschiedenis

De geschiedenis tot heden

Dhr. J van den Brink is in de jaren 50 met paarden en veehandel begonnen en hiervoor had hij een vrachtwagen tot  zijn beschikking. In 1968 heeft zijn zoon G. van den Brink het transport overgenomen, hij ging zijn geld verdienen met het vervoeren van bouwmaterialen. Deze werden door geheel Nederland vervoerd en hij groeide langzaam aan tot een wagenpark van 6 auto's 
De meeste vervoerde alleen gevelstenen met een hulotang. Hij was een van de eerste in Nederland die een zodanige tang op zijn auto had.
Eind jaren 70 ging het minder met de economie en dus ook in het transport. 
Om toch te blijven bestaan is er ingekrompen naar 3 auto's
In 1981 kwam zoon Johan op een van deze stenen auto's

.

Hij heeft door de jaren heen gereden met kalkzandsteen, gevelstenen, betonplaten, dakpannen, stro en vlasbalen.
In 1991 is Johan samen gaan werken met zijn vader en samen hebben ze het bedrijf weer laten groeien tot 6  combinaties, waarvan er 4 op het buitenland reden, maar weer gooide de economie roet in het eten.
En er moest weer ingekrompen worden, dit maal weer tot 3 combinaties.
Jarenlang zijn er veel bouwmaterialen met 2 combinaties door geheel Nederland vervoerd, maar op dit moment gebeurd dat nog door een auto.
De chauffeur op deze auto is tevens ook de eigenaar van dit bedrijf, en heeft al 25 jaar ervaring in het vervoeren van zware vrachten die door hem zelf geladen en gelost kunnen worden, hij heeft beschikking over een kraan van15  ton/meter, klem, gevelstenentang en een pallet haak.
Tevens kan hij met hulpmateriaal grote betonplaten vervoeren.

Tegenwoordig is er nog enkel een vrachtwagen actief die exclusief in Nederland rijdt.
Wij vervoeren op dit moment alleen maar bouw-materialen.